header image

Dog Patch Labs

About The Project

Dog Patch labs is a collaborative office space for start up companies. This office fit out was on an old Mill building situated on Barrow Street adjacent to Google. The client had a clear vision of what was required for the space. Flexibility was the key with the open plan space to allow the various set up companies to interact while being able to focus in some of the meeting rooms.

The Specifications

The specification was to reuse a much as possible. Given this was a start up operation the area needed to feel open and friendly. The concept was to introduce the open plan canteen and recreation areas at the entrance to the floor. The tone and culture therefore is presented at the outset. This ensured the open office areas would not be closed off but left exposed to encourage the sense of the collaborative space. The use of open storage units and planting providing unobtrusive screening where it was needed.  

Key Features

  • Open plan space for some 70 desks
  • Eclectic mix of finishes
  • WIFI services to all desks
  • No fixed or cabled data
  • Bench style canteen seating to encourage interaction
"The team at Creative are consummate professionals who are super responsive. I wouldn't hesitate for a minute in recommending them.    "
Noel Ruane, Polaris Partners, Dog Patch

Project Gallery

   
View all Projects